Velkommen til Cicignon Park!

Innflyttingsklare leiligheter i hjertet av Fredrikstad.


Over 50 år med sykehusdrift på Cicignon i Fredrikstad ble historie i 2015. Endelig er nå disse fantastiske leilighetene til salgs, mange med utsikt.

Leilighetene har god takhøyde, store vindusflater, flotte bad og vakker 1-stavs eikeparkett. Størrelser fra 35 kvm til 81 kvm i 8 etasjer med balkonger fra 5,9 kvm - 19 kvm. I 9.etasje vil det bli en flott restaurant med panoramautsikt over byen og elven.


Kjøkken, bad, gulv og overflater er i tillegg til beliggenhet og utsikt noe av det viktigste ved valg av ny bolig. Dette i tillegg til ekstra god takhøyde har Cicignon Park.


Fra Cicignon Park har du gangavstand til kjernen av sentrum som byr på noe for enhver smak. Fredrikstad sentrum har de siste årene vunnet arkitekturpriser for sin sentrumssatsning. I sentrum åpner det stadig populære serveringssteder, med spennende og landsomfattende konsepter. Langs den koselige bryggepromenaden kan man ta lunsjen, hvor det bugner av populære serveringssteder.

Fra leiligheten har du god tilknytning til Fredrikstad jernbanestasjon, uten at toget forstyrrer de rolige omgivelsene i nærområdet. Nærområdet prydes av gamle og ærverdige villaer med mye historie. På kvartalshjørner finner man koselige caféer, og fine parker og turmuligheter langs Glommastien. Det er gangavstand til skoler, barnehage, samt byens gratis fergetilbud til blant annet Gamlebyen.

Vi gleder oss til å høre fra deg!


Cicignon Park
Welhavens gate 7
1606 Fredrikstad